Slider_1920x470px_V2

Direct Media pjesë e Grupit United

Slider-3

Është mbajtur Direct Media Akademia e nëntë

Nga 15 deri më 18 maj, teatri Madlenianum ka qenë qendër e edukimit dhe shkëmbimit të mendimeve të fansave të komunikimit dhe marketingut

za-slider

Our partners talk about us

On the occasion of the 15th anniversary of Direct Media, our partners and customers shared their impressions about us

home-slide-02

RRJETI I PROFESIONISTËVE

Shpërndarja rajonale e dyqind profesionistëve tanë përbën përparësi të madhe në treg. Na ofron mundësi që të njohim nevojat e partnerëve tanë dhe që në çdo treg të ofrojmë shërbim të kualitetit të njëjtë.

home-slide-01

SCIENCE & ART

Planifikimi i komunikimit për neve paraqet një qasje të sofistikuar në të cilën Science dhe Art janë të lidhura ngushtë.

about-slider-01

PROGRAMATIC, RTB & BIG DATA

Direct Media është e specializuar për „Programmatic Media Buying“ e bazuar në analizë të thellë të të dhënave në të gjitha platformat: display, mobile, rrjete sociale, video dhe fromate display jostandarde.

about-slider-03

INSIGHT HUB

Ne disponojmë të gjitha kërkimet e licensuara dhe bazën relevante të të dhënave. Ne zhvillojmë vazhdimisht mjetet dhe kërkimet tona.

about-slider-08

INOVACIONI

Ne sjellim trende të reja. Ne ishim të parët në rajon në aplikimin e një realiteti të shtuar, i ndjekur nga reklamimimi në twitter dhe instagram, nëpërmjet teknologjive : Programmatic Buying dhe Real Time Bidding.(RTB).

about-slider-03-SCR

PËRGJEGJËSIA

Parimet e përgjegjësisë ndaj shoqërisë i integrojmë në biznesin e përditshëm, duke dhënë më të mirën në cilësinë e shërbimit tonë.

about-slider-02

LIDERË NË INDUSTRI

Ne jemi sistem mediatik udhëheqës në Evropën juglindore i cili ofron shërbime të integruara komunikative, mediatike dhe advertising.

DIRECT MEDIA United Solutions

DIRECT MEDIA United Solutions është sistem mediatik udhëheqës në regjionin e Evropës juglindore.

Si pjesë e United Group, ne ofrojme shërbime të integruara komunikimi, reklama dhe shërbime mediatike, partnerëve tanë ndërkombëtarë dhe lokale, në 8 shtete të rajonit, përmes rrjetit tonë dhe partnerëve tanë të rrjetit. Ne besojme në qasjen e komunikimit përmes Shkencës + Artit.

Të jemi sistemi më i suksesshëm mediatik në regjion,të mbetemi zgjedhja e parë dhe e dukshme e të gjithë partnerëve, ky është vizioni jonë.

Twitter