slider-1

DIRECT MEDIA United Solutions donated a modern diagnostic device to the Mother and Child Health Care Institute ˝Dr Vukan Cupic˝

Kaktus-slider

Emitto is the best young start-up in marketing!

MarTech Challenge winning team announced

MarTech-1920×470
KV_1920x470pxv3
1920x470px

First-ever MarTech Challenge meetup!

Astronaut in outer space. Mixed media
1920x470px
DM logo za sajt_1920x480px

DIRECT MEDIA United solutions

New era of regional marketing

Slider_1920x470px_V2

Direct Media joins United Group

SoMoBorac

"Čuvaj se!"

„Čuvaj se!” wins two awards at the Weekend Media Festival!

Direct Media Albania

Direct Media Tirana është një agjensi komunikimesh e cila ofron nje tërësi shërbimesh që nga media planning and buying, tek kërkimi mbi sjelljen konsumatore, deri te planifikimi I strategjive të komunikimit dhe konsulenca.

Direct Media Tirana është pjesë e rrjetit të agjensive të Direct Media Beograd, e cila operon në Shqipëri që prej vitit 2010.

Direct Media Tirana është në rritje nga viti në vit duke ofruar përvojën e nevojshme për të ndihmuar klientët tanë ndërkombëtare dhe lokal, për të përmirësuar strategjitë e tyre të komunikimit dhe prezencën në tregun e mediave.

Me mbështetjen e rrjetit tonë rajonal te partnerëve, ne ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe inovative për nevojat e komunikimit, në të gjitha llojet e mediave në Shqipëri.

Direct Media Tirana është një nga agjensitë më me influencë në tregun mediatik Shqiptar, duke patur një marrëdhenie të shkëlqyer partneriteti me të gjitha mediat në vënd.