Slider_1920x470px_V2

Direct Media дел од United Група

Slider-3

Се одржа деветата Direct Media Aкадемија

Oд 15 дo 18 мај, театар Мадленианум (Madlenianum) беше центар за едукација и размена на мислења на вљубениците во комуникацијата и маркетингот.

zoki-za-slider

15 години 15 лекции

Лекција 10: Развивањето на талентот е процес без крај

15-years-slider

„Ден за насмевки“

Direct Media Skopje заедно со учениците на училиштето “Д-р Златан Сремец” на традиционалниот Новогодишен базар

home-slide-tesla

“Доживеј го Тесла” на мобилен телефон!

Изложба во виртуелна реалност од сега и на мобилна апликација

UEPS nagrada slider

UEPS признание!

Direct Media и Fusion Communications на доделувањето на UEPS наградите во Mixer House освоија уште едно значајно признание за за својата работа

IAB-1

Наградa IAB Mixx Award!

На првата digital only конференција во Србија во организација на IAB Србија, Direct Media го освои престижнoто признание IAB MIXX 2016

nurdor-slajder

Награда зa NURDOR!

Direct Media веќе трета година по ред со Nurdor

za-slider

Партнерите за нас

По повод 15 години на Direct Media, нашите партнери и клиенти ги споделија своите впечатоци за нас

home-slide-02

MРЕЖА НА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Регионалното вмрежување на двестате наши експерти ни овозможува голема предност на пазарот. Ни овозможува да ги препознаеме потребите на нашите партнери и на секој пазар да понудиме услуга со ист квалитет.

home-slide-01

Science + Art

Комуникациското планирање за нас претставува софистициран пристап во кој Science и Art се нераскинливо поврзани.

about-slider-01

PROGRAMATIC, RTB & BIG DATA

Direct Media e специјализирана зa „Programmatic Media Buying“ кој се заснова на темелна анализа на податоци на сите платформи: display, mobile, социјални мрежи, видео и нестандардни дисплеј формати.

about-slider-03

INSIGHT HUB

Располагаме со сите лиценцирани истражувања и релевантни бази на податоци. Константно ги развиваме и сопствените алатки и истражувања.

about-slider-08

ИНОВАЦИИ

Ние создаваме нови трендови. Први во регионот ја применивме Аугментативната реалност, воведовме Twitter и Instagram advertising, Programmatic buying и Real Time Bidding (RTB) технологии.

about-slider-03-SCR

OДГОВОРНОСT

Секогаш сме тука кога треба да се придонесе за доброто на општеството и заедницата. Принципите на одговорност ги интегрираме во секојдневното работење.

about-slider-02

ЛИДЕРИ ВО ИНДУСТРИЈАТА

Ние сме водечки медија систем во Југоисточна Европа кој овозможува интегрирани комуникациски, медиумски и рекламни услуги во осум земји.

DIRECT MEDIA United Solutions

DIRECT MEDIA United Solutions e водечки медиумски систем во регионот на Југоисточна Европа.

Како дел од United Group, на нашите меѓународни и локални партнери им нудиме интегрирана комуникација, рекламни и медиумски услуги во 8 земји во регионот преку нашата мрежа и преку мрежата на нашите афилијации. Веруваме во Science + Art пристапот во комуникацијата.

Да бидеме најуспешен медиумски систем во регионот, да останеме прв и очигледен избор на сите партнери, тоа е нашата визија.

TWITTER