3D Art Experience

Qatar Airways, Serbi

Avio-kompania ka dëshiruar që të pozicionohet në tregun e Serbisë, përmes përvojës unike dhe interakcionit me udhëtarët e ardhshëm.

ZGJIDHJA

Kemi projektuar aktivizimin 3D Art në qendrën tregtare më të vizituar në Beograd duke krijuar aerostatin Qatar Airways. Në këtë mënyrë vizitorët kanë mundur ta imagjinojnë magjinë e udhëtimit përmes Murit të madhë kinez dhe t’i upload-ojnë fotografitë e veta në faqën zyrtare të klientit në Facebook.

REZULTATI

  • 934 fotografi të shfrytëzuesve në faqen zyrtare në Facebook
  • 57% më shumë fansa në Facebook për disa ditë
  • 25000 like në Facebook për disa ditë
  • Serbia nga pozita 40 në Facebook ka kaluar në vendin 21.