Mercedes- Benz M and B Class Launch

Mercedes-Benz, Бугарија

Еден од водечките производители на автомобили на светот лансираше два нови модели на пазарот – M и B класа. Нашата задача беше да осмислиме high-profile event кој би ја демонстрирал моќта на брендот преку претставување на новите модели на автомобили.

Решение

Осмисливме 3Д искуство “Пред сегашноста” со идеја да ги прикажеме технолошките иновации применети на новите модели на автомобили. Прилагодивме спортската сала за да креираме пријатен простор за мултимедијалната презентација на новите модели. Преку осумминутната синхронизирана видео проекција, со говорни команди и драматични 3Д ефекти, воведовме повеќе од 300 посетители во Meredes – Benz авантурата.