Rompetrol Efi X

Rompetrol, Bullgari

Rompetrol ka lançuar lëndën e re djegëse pa aditiv- Efix me mbrojtje të motorit si përparësinë kryesore të prodhimit. Është dashur që të bëjë të interesuar bashkësinë e fansave të auto industrisë, meshkujt para së gjithash dhe të gjithë ata të cilët kanë interesim ndaj automobilave dhe performancat e tyre.

Zgjidhja

Prodhimit i kemi dhënë epitetin – zgjidhja e ekspertëve. Në mënyrë që të përfitojmë besimin e liderëve me ndikim në forumet tematike, kemi krijuar Efi – një vazjë shumë të bukur, së cilës i nevojitet ndihma e shfrytëzuesve të internetit për të riparuar automobilin e saj. Në interaksion me Efi në një sajt të posaçëm, vizitorët kanë mundur t’i bëjnë pyetje lidhur me natyrën e problemit të automobilit dhe marrin përgjigje të cilat tregojnë për zgjidhjen. Vizitorët kanë marrë video përgjigje për çdo pyetje, në mënyrë që hap pas hapi të kuptojnë se bëhet fjalë për problemin me benzinën. Efi vazhdon të jetojë në Facebook me më shumë se 400 miqë. Në ndërkohë është bërë heroina kryesore e shumë lajmeve dhe diskutimeve në internet.