Silan Цвеќара

HENKEL, Србија

Производот на Henkel, Silan Classic со цветен мирис и осум неделна свежина претставене е преку ATL кампањата. Потрошувачите требаше директно да се запознаат со карактеристиките на оваа унапредена формула.

Решение:

Silan Цвеќарата е осумнеделен проект за промоција на местото на продажба, каде што преку прекрасните рачно аранжирани букети на специјално дизајнираната цвеќара во форма на бела количка на најдобар начин ја истакнавме природната свежина и мирисната нота на Silan Classic. Со посета на овој продажен објект и со купување на едно шише Silan, дамите добиваа подарок – мирисни букети цвеќе во промо Silan пакување во форма на шише.